Zunanje ureditve | Gradbeništvo |  Nizke gradnje


Gradbeništvo nizke gradnje je del naše ponudbe, pri teh gre predvsem za zemeljska nizka dela – gradnja nizkih infrastruktur. Za tovrstna nizka gradbeniška dela imamo vse potrebne specifikacije.

GSM: +386-70-245-492

Sara Dizdarevič s.p.
Nizke gradnje


Razpolagamo s celotno infrastrukturo za izvedbo del na področju nizke gradnje, kot so izkopi gradbenih jam, gradnja cest, gradnja opornih zidov, izdelava dvorišč, izdelava parkirišč, gradnja komunalne inftrastrukture itd. Razpolagamo z usposobljenimi strokovnjaki in sodobno tehnično mehanizacijo za izvedbo najzajtevnejših gradbenih del.
GRADBENIŠTVO-NIZKE-GRADNJEGRADBENIŠTVO-NIZKE-GRADNJE

Celotna izvedba nizkih gradenj


Kakovostno izvajanje zahtevne celotne izvedbe nizkih gradenj postaja ena izmed naših najmočnejših storitvenih dejavnosti. Pri teh delih zanesljivo poskrbimo za celoten inženiring, od projektiranja do izvedbe konkretnih pripravljalnih in gradbenih del. S strokovnim pristopom smo sposobni zagotoviti pri posameznih projektih celovito izvedbo vseh potrebnih del, od izkopa do vgradnje komunalnih vodov in priključkov ter zaključnih del (asfaltiranja in polaganja tlaka na zunanjih površinah).Naše storitve na področju nizkih gradenj obsegajo:novogradnjo javnih in zasebnih prometnih površin (cest, krožišč, kolesarskih stez in pločnikov)

dobava in vgradnja čistilnih naprav, lovilcev olj in maščob

izdelavo odvodnjavanj, drenažnih sistemov, ponikovalnic in ponikovalnih polj
projektiranje in celotno izvedbo kabelske kanalizacije in vseh drugih komunalnih vodov

celotna zemeljska dela

gradnjo skalnjakov, opornih zidov in škarp

zunanje ureditve okolice

celotno izvedbo dvorišč in tlakovanih površin ter polaganje robnikovZakaj izbrati nas?


Vsak od zaposlenih v podjetju s svojim znanjem in veščinami odločilno prispeva k napredku delovnih procesov in tehnoloških možnosti. Svoja znanja nenehno izpopolnjujemo in z dodatnim izobraževanjem poskušamo prispevati k odličnosti zastavljenih projektov. Vsak od nas je pripravljen trdo delati, se spoprijeti z novimi izzivi in se izpopolnjevati v kompleksnih projektih. Naročniki naših storitev zato ne pridobijo le rezultatov dela, ki jih omogoča celovit postroj sodobne delovne opreme in mehanizacije za hitro, kakovostno in učinkovito izvajanje dejavnosti nizkih gradenj. Deležni so tudi vseh prednosti storitev odlično izurjene in potrebam naročnikov predane delovne skupine.Naše storitve


Strokovno izpeljane, četudi zapletene rešitve, odlično izvedene storitve, prilagojene specifičnim zahtevam naročnika projekta je osnovno vodilo podjetja.
V našem podjetju je strokovnost enako pomembna kot korektnost do naročnika, zato smo sposobni dogovorjene naloge opraviti hitro, kakovostno, učinkovito in celovito.
Med nizke gradnje štejemo vse gradbene inženirske objekte, ki niso uvrščeni k stavbam. V to skupino spadajo ceste, mostovi, avtoceste, jezovi in vsa dela, ki se vršijo v zemlji.


V Gradbeništvu Kocmut smo skozi leta postali specialisti za vse vrste zemeljskih del. Lastna gradbena mehanizacija, ki je redno posodabljamo, nam omogoča, da servisiramo naročnika strokovno, časovno optimalno in cenovno ugodno. Tako vam v najkrajšem času naredimo:


• Zemeljski izkop

• Nasutje materiala ali odvoz

• Poravnava in urejanje dvorišča

• Trasiranje zemljišča

• Tlakovanje dovozne poti ali terase

• Urejanje vode s strehe in drenaža

• Kanalizacija in greznice

• Priprava površine za asfaltiranje


V regiji smo že nekaj časa uveljavljen partner večjih naročnikov, za katere opravljamo različna dela na javni infrastrukturi, gradimo vodovodna omrežja in javne kanalizacije, izdelujemo betonske plošče večjih površin (za hale, skladišča, ipd.), gradimo parkirišča ter ostale zapletene in obsežne instalacije.


Vrste nizkih gradenj


- Izkopi gradbenih jam

- Izgradnja podpornih zidov

- Izgradnja cest

- Gradnja parkirišč

- Gradnja dvorišč

- Gradnja komunalne infrastrukture

- Izkopi odvodnih kanalov

- Gradnja komunalnih objektov

- Urejanje okolice objektov

Delite stran gges-gradbenistvo.si - GRADBENIŠTVO-NIZKE-GRADNJE na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani gges-gradbenistvo.si - GRADBENIŠTVO-NIZKE-GRADNJE, in s tem sporočamo drugim, kaj gges-gradbenistvo.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


GRADBENIŠTVO-NIZKE-GRADNJE - Zunanje ureditve | Gradbeništvo |  Nizke gradnje

gges-gradbenistvo.si

×
d

gges-gradbenistvo.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.