Polaganje robnikov - obrobe


Nudimo natančno, strokovno in kvalitetno polaganje vseh vrst robnikov. Specializirani smo za polaganje cestnih in vrtnih robnikov, ki urejajo dvorišča, dovozne površine, ceste, vrtove, parke ter druge površine.

GSM: +386-70-245-492


Polaganje robnikov


Robniki so lahko PVC, aluminijasti, betonski ali leseni v obliki raznovrstnih palisad. Za raznorazne razmejitve večinoma uporabljamo črne PVC robnike, ki so najcenejša opcija, a še vedno odlično opravijo svojo nalogo, ali pa malo dražje aluminijaste. Robnike lahko upogibamo in prilagajamo oblikam vrta ter potrebam in željam stranke.
Projektu se posvetimo izurjeni profesionalciJamčimo, da bo delo skrbno opravljeno v dogovorjenih rokihSmo hitro odzivni z ugodnimi cenamiZa zagotovljeno kakovost, in dolgotrajen obstoj robnikov, polaganje predhodno načrtujemo in usklajujemo s strankami. S pravilnim polaganjem garantiramo estetski videz z enakomerno razmaknjenimi robniki in enako višino položenih robnikov.


Garantirano kakovost dosegamo s pomočjo dolgoletnih izkušenj, strokovnimi delavci in sodobno gradbeno mehanizacijo. Zato so lahko dela opravljena v dogovorjenem roku in po ugodnih cenah.


GGES kontakt


Zaradi povišanega števila povpraševanj prek e-pošte lahko morda traja dlje, da odgovorimo na tvoje e-poštno sporočilo, zato ti priporočamo, da nas kontaktiraš prek telefonske št. +386-70-245-492. Ne glede na to, ali vas zanimajo splošne informacije ali informacije o ceniku – V podjetju GGES Sara Dizdarevič s.p. smo pripravljeni odgovoriti na vsa vprašanja. Zahvaljujemo se ti za razumevanje in potrpežljivost! - Polaganje robnikov ...

Polaganje robnikov - Tukaj nam lahko napišete vaše komentarje, predloge, pohvale, kritike ali naročila. Lahko pa nas kontaktirate kar tako. Vedno ste dobrodošli.

izpolnite kontaktni obrazec


Pišite nam in z veseljem vam bomo posredovali vse informacije!

Vedno ste dobrodošliadd google map to my website

GGES Sara Dizdarevič s.p.

Trnovec pri Dramljah 25A
    3222 Dramlje

Davčna št.: SI84350881


Delovni čas    Pon-Čet 09:30-14:00Prijavite se na obveščanje preko elektronske pošteDelite stran gges-gradbenistvo.si - Polaganje robnikov na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani gges-gradbenistvo.si - Polaganje robnikov, in s tem sporočamo drugim, kaj gges-gradbenistvo.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


Polaganje robnikov - Polaganje robnikov - obrobe

gges-gradbenistvo.si

×
d

gges-gradbenistvo.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.