Polaganje robnikov in obrob ter tlakovanje dvorišč in polaganje tlakovcev


Robniki, obrobe in raznovrstne razmejitve so praktično nepogrešljiv del vsakega vrta. Potrebujemo jih ob robovih zelenic, da trava ne sili izven njej namenjene površine, ob razmejitvah med travo in vrtom, med travo in stopniki, peskom ali okrasnim kamenjem.

GSM: +386-70-245-492

Sara Dizdarevič s.p.
Robnike in obrobe je priporočljivo montirati tudi med travo in beton, če trava raste prav do betona oz betonskega robnika, saj beton srka veliko vode, ki jo odvzame travi in se ta zato, vsaj poleti, rada posuši ob robovih.

Robniki in obrobeRobniki in obrobe

Polaganje robnikov


Robniki so lahko PVC, aluminijasti, betonski ali leseni v obliki raznovrstnih palisad. Za raznorazne razmejitve večinoma uporabljamo črne PVC robnike, ki so najcenejša opcija, a še vedno odlično opravijo svojo nalogo, ali pa malo dražje aluminijaste. Robnike lahko upogibamo in prilagajamo oblikam vrta ter potrebam in željam stranke.
Projektu se posvetimo izurjeni profesionalciJamčimo, da bo delo skrbno opravljeno v dogovorjenih rokihSmo hitro odzivni z ugodnimi cenamiVgradnja betonskih robnikov


Betoniranje betonskih robnikov okoli hiše in kot omejitev za tlakovce je precej zamudnejše in zahtevnejše opravilo. Temu primerna je tudi cena, zato te robnike vgrajujemo le kjer je to nujno potrebno zaradi večjih pohodnih sil ali za omejitev tlakovcev.Tlakovanje dvorišč, polaganje tlakovcev


Za tlakovanje dvorišč uporabljamo različne vrste tlakov. Ključna je kvalitetna priprava terena za tlakovanje, da se kasneje tlak ne poseda. Tlakovanje s tlakovci se uporablja predvsem za parkirišča in pohodne poti, kjer so predvidene večje obremenitve. Za tlakovanje okolice lahko uporabimo tudi tlakovanje s prodniki ali s kockami.
Cena za polaganje tlakovcev


Koliko stane polaganje tlakovcev je odvisno predvsem od kvadrature terena, zahtevnosti priprave terena za tlakovanje in izbor same debeline in vrste tlaka. Zato je težko podati pavšalno oceno koliko stane polaganje tlakovcev. Pošljite nam povpraševanje in naši mojstri bodo prišli na brezplačen ogled, na podlagi katerega Vam bodo izdelali ponudbo.

GGES kontakt


Zaradi povišanega števila povpraševanj prek e-pošte lahko morda traja dlje, da odgovorimo na tvoje e-poštno sporočilo, zato ti priporočamo, da nas kontaktiraš prek telefonske št. +386-70-245-492. Ne glede na to, ali vas zanimajo splošne informacije ali informacije o ceniku – V podjetju GGES Sara Dizdarevič s.p. smo pripravljeni odgovoriti na vsa vprašanja. Zahvaljujemo se ti za razumevanje in potrpežljivost! - Robniki in obrobe ...

Robniki in obrobe - Tukaj nam lahko napišete vaše komentarje, predloge, pohvale, kritike ali naročila. Lahko pa nas kontaktirate kar tako. Vedno ste dobrodošli.

izpolnite kontaktni obrazec


Pišite nam in z veseljem vam bomo posredovali vse informacije!

Vedno ste dobrodošliadd google map to my website

GGES Sara Dizdarevič s.p.

Trnovec pri Dramljah 25A
    3222 Dramlje

Davčna št.: SI84350881


Delovni čas    Pon-Čet 09:30-14:00Prijavite se na obveščanje preko elektronske pošteDelite stran gges-gradbenistvo.si - Robniki in obrobe na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani gges-gradbenistvo.si - Robniki in obrobe, in s tem sporočamo drugim, kaj gges-gradbenistvo.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


Robniki in obrobe - Polaganje robnikov in obrob ter tlakovanje dvorišč in polaganje tlakovcev

gges-gradbenistvo.si

×
d

gges-gradbenistvo.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.